نگاهی گذرا به عملکرد 2ساله شهرداری وشورای اسلامی بندرانزلی
نگاهی گذرا به عملکرد دو ساله شهرداری و شورای اسلامی بندرانزلی
(این نوشته برگرفته ازگزارش عملکرد2سال اول شهرداری وشورای اسلامی دوره چهارم بندرانزلی است .ازشما شهروندان مسئول تقاضامیشودبامطالعه این نوشته وعینیت های قابل رویت ازعملکردهای یادشده درشهرمان نظرات وپیشنهادات کارشناسی رابه لحاظ کمی.کیفی.وحواشی تلاش 2ساله این مدیریت ومطالبات اجرائی نشده رادراین سایت قرارداده تاشایدباانعکاس ان راهنمودی برای 2سال اینده مدیران شهری ما باشد !انشاا.. )
شورای اسلامی دوره چهارم بندرانزلی و شهردار منتخب آن به مناسبت آغاز سومین سال فعالیت خود گزارش عملکرد 2 ساله خود را در یک نشست رسانه ای منتشر نمودند. این گزارش از طریق یک لوح فشرده 245 صفحه ای به صورت اسلاید به نمایش گذاشته شد.
مراسم با سخنان رئیس شورای اسلامی بندرانزلی افتتاح گردید. سپس سخنگوی این نهاد عملکرد 2 ساله شورا را که شامل آماری از تعداد جلسات علنی، غیر علنیو فوق العاده تشکیل شده به صورت فهرست وار، بدون نتایج و محتوای آن ارائه نمودند.
پس از آن شهردار بندرانزلی عملکرد خود را در 6 بخش همراه با توضیحات مفصل به تصویر کشید که به طور اختصار به شرح زیر بیان می گردد.
1- سرمایه گذاری – شهردار بندرانزلی در این گزارش اعلام نمودند برای اولین بار واحدی به نام «سرمایه گذاری» تشکیل داد و ضمن انتخاب و استقرار هیات عالی کمسیون کارشناسی در این واحد، بخش هائی از املاک و اراضی داخل شهر را که در اختیار شهرداری است به عنوان فرصت های سرمایه گذاری معرفی نموده که پارکهای جنگلی، مجتمع های سالم سازی دریا، گلخانه و مجتمع کشتارگاه سابق از آن جمله می باشد. ولی تا کنون مراجعات در حد تبادل اطلاعات بوده و تاکنون قراردادی به امضاء نرسیده است.
2- عمران- اقدامات عمرانی شهرداری در این گزارش گسترده بوده که مهمترین آن اجرای طرح تعریض خیابان تکاوران می باشد که با پی گیری های مستمر شورای اسلامی و رایزنی های سایر مدیران شهری و روستائی به اجرا در آمد دیگر اقدامات عمرانی که در این گزارش از آن نامبرده شد، زیر سازی و روکش آسفالت ها، کوچه ها و خیابان ها، اجرای جداول و جوی ها، لوله گذاری برای جمع آوری آّبهای سطحی، بازسازی و موزائیک کاری و سنگ فرش پارک ها و پیاده روهای به خصوص در ورودی های شهر، بازسازی پل قلم گوده، اقدامات اولیه برای احداث سالن کشتی و زورخانه، همچنین ساختمان مدیریت بحران
می باشد که برای شهروندان گرامی با کمی جستجو قابل رویت می باشد.
3- تغییر ساختار IT بر اساس این گزارش شهرداری با تشکیل گروه انفورماتیک، سیستم اداری خود را تدوین نموده تا با افزایش فرایند دانش نوین را در ارتباطات و تبادل اطلاعات ضمن پاسخگو.ئی سریع، ارائه خدمات اداری را مطلوبتر نماید.
4- سیمای شهری – در گزارش مزبور بهبودفضای سبز، توسعه المانها و نورپردازی را به عنوان اقداماتی در جهت بهبود سیمای شهری عنوان نمودند که واگذاری بلوار قدس به بخش خصوصی، ترمیم فضای سبز، درختکاری در محوطه های پارکها، افزایش المانها در پارکها، افزایش آبنماها، احداث ایستگاه های مثلث در ورودی شهر، نصب سردیس شهید نامجو و زنده یاد سیروس قایقران، نصب مجسمه های نهمادهای محلی (مجسمه های شکارچی، چانچو و ماهی فروش) همچنین نورپردازی در پارکها و خیابان ها از جمله اقدامات در بهبود سیمای شهر انجام شده است.
5- مدیریت پسماند بر اساس این گزارش شهرداری مدیریت اجرای رفت و روب درون شهری و جمع آوری و تفکیک زباله از مبداء را به بخش خصوصی سپرده است، که بنا به اظهار شهردار در زمینه کمپوست و تفکیک زباله از مبداء جزء 2 شهر برتر استان گیلان می باشد، پاک سازی سواحل، پارک های جنگلی، انتخاب مشاور برای مطالعه مدیریت شیرابه زباله، تشکیل جلسات با محیط زیست و آژانس جایکا و آزادسازی سواحل با هماهنگی شورای آزادسازی از جمله اقدامات این بخش از فعالیت های شهرداری بوده است.
6- فعالیت های فرهنگی ورزشی- برگزاری جشنواره های ماهیگیری، آشپزی، گلدهی لاله تالابی، روز دریای کاسپین، برگزاری جشنهای اعیاد مختلف، همایش هائی به مناسبت روز زمین جنگ شادی طرح نوروزی، صنایع دستی، استقبال از ورزشکاران مدال آور آسیائی شهرمان از جمله اقدامات فرهنگی ورزشی شهرداری اعلام گردید.
در ارتباط با افزایش دانش و کارآئی پرسنل اعزام کارشناسان برای بازدید از حداقل 10 شهر پیشرو و حضور آنان در جلسات متعدد با اساتید دانشگاه های معتبر، شرکت مستمر در کنفرانس ها و همایش های ملی و بین المللی در سطح کشور دیگر اقداماتی است که با هدف دستیابی به توسعه پایدار انجام گرفته است.
شهرداری در ادامه این گزارش چشم انداز آینده شهر را تحت عنوان (نقشه راه) با نگاه به شاخص های توسعه پایدار شهری برای 2 سال آینده که در 12 فصل تحت عناوین زیر بیان نموده:
1- سرمایه گذاری 2- پیاده روی 3- ساماندهی سواحل 4- ساختار IT 5- احداث بازارچه و بازار محلی 6- اقدامات فرهنگی |
7- بهبود سیمای شهری 8- اصلاح ساختار شهرداری 9- روانسازی ترافیکی 10- هدایت آبهای سطحی 11- مدیریت پسماند 12- بازآفرینی محلات |
که شرح تفصیلی آن در فرصتی دیگر به اطلاع شهروندان گرامی خواهد رسید.
به نقل از دیارمیرزا در 26 آذر 1394
در نشست « گردشگری ، برنامه ریزی و توسعه پایدار » توسط نماینده مجلس شورای اسلامی انزلی عنوان شد : احداث رستوران شیشه ای زیبا در موج شکن انزلی/سعی کرده ایم مشکلات را رفاقتی حل کنیم
وی از تخریب دیوار سپاه در پارک ساحلی و احداث پارکینگ طبقاتی درمیدان مادر انزلی خبر داد و گفت: سعی کرده ایم مشکلات را رفاقتی حل کنیم و تا جایی که امکان دارد قانون را خم کنیم نه اینکه آن را بشکنیم زیرا این قوانین برای کمک و بهتر شدن زندگی مردم است.
پس بیایید هر چه زودتر این پارک ساحلی را با نهالی در دست هر شهروند به اتفاق نماینده محترم شهر و شهردار انزلی به یک پارک ساحلی متعلق به همه ی همشهریان تبدیل کنیم و حتماٌ در تاریخ شهر انزلی این (همت عالی ) ماندگار خواهد بود.